Hvordan holde felleskostnadene nede når alt annet går opp?

  • 30. august 2022

Vi er inne i en tid hvor lånerenten, matprisene, drivstoffprisene og strømprisene fyker i været. Det har aldri vært viktigere å ta kontroll på kostnadene. Å sikre riktige avtaler til riktige priser er en viktig del av det ansvaret de som er involvert i sameie- og borettslagsstyrer har påtatt seg. Vi vet at det er tidkrevende å navigere seg i markedet for å finne gode serviceacvtaler. I tillegg kan det være utfordrende å vite hvordan man skal gå frem for å sikre at boligselskapet har riktig nivå på sine kostnader.

Vi satser på fremtidsrettet og bærekraftig forvaltning og vi tilbyr markedets beste tjenester innen energi og miljø. Sammen med en av våre energirådgivere kan vi hjelpe boligselskapet med energikartlegging, sikre økonomisk kontroll og tiltak til varig reduksjon av energiforbruk og kostnader.

Vi i Kjeldsberg Boligforvaltning er en totalleverandør innen forvaltning, drift og vedlikehold av borettslag og sameier. Med oss som samarbeidspartner trenger dere kun å forholde dere til en enkel leverandør for alle tjenester deres boligselskap måtte ha behov for.

Vår målsetning er at styret skal føle seg trygg på at boligselskapets midler og verdier blir forvaltet på best mulig måte. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat for å se hvordan vi kan skreddersy de tjenestene som passer best for dere og hvordan vi kan kutte kostnader i ditt borettslag eller sameie ved å samle «Alt på ett sted»! 😊